Slotenmaker in Den Bosch

Lockhouse is gespecialiseerd in het bijmaken van allerlei soorten en maten sleutels en sloten. We kunnen niet alleen achteraf sleutels bijmaken, maar ook vervangende of extra cilindersloten leveren, die passen op uw bestaande sleutel. Zo kunt u met één sleutel eenvoudig uw gehele woonhuis, inclusief berging of garage of uw bedrijfspand in Den Bosch openen en sluiten.

Wij kunnen vrijwel zeker ook uw sleutel dupliceren/bijmaken. Alle standaard en niet beschermde sleutels worden door ons gemaakt. Klaar terwijl u wacht!
Monteur veiligheidsbeslag
Monteur sloten
Lockhouse heeft landelijk samenwerkingsverbanden met collega-bedrijven waardoor we ook een solide partner zijn voor landelijk opererende opdrachtgevers en waardoor we adequaat kunnen inspelen op storingen en bij onderhoud aan hang- en sluitwerk bij uw woning of bedrijf in Den Bosch.

Of het nu gaat om veiligheid, comfort of een gevoel van zekerheid: ons werk is uitsluitend gericht op het adviseren en monteren van kwalitatief hoogwaardige oplossingen. Wij werken met SKG-gecertificeerd hang- en sluitwerk en monteren conform de richtlijnen van het Politiekeurmerk, Borg of Nbr. 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Voor elke bouwkundige beveiliging, de beste oplossing!