Advies op maat voor zorginstellingen

De weg naar volwassenheid verloopt niet altijd zonder slag of stoot. Jongeren en jongvolwassenen worden regelmatig geconfronteerd met kleine en grote(re) zorgen. Wanneer ouders niet meer voor hun kind of puber kunnen zorgen, wanneer de thuissituatie onhoudbaar is geworden en wanneer onderbrengen bij familie geen oplossing is, biedt de (crisis)opvang uitkomst.

Om de kinderen en jongvolwassenen rust en zorg op maat te kunnen bieden en om hun privacy te garanderen, is het belangrijk dat een veilige omgeving wordt gecreĆ«erd, waarin gewerkt kan worden aan hun herstel. 
Zorginstelling 1
Zorginstelling 2
Bedreiging van buitenaf stopt niet bij de poort. Zowel uw medewerkers als de kinderen en pubers moeten er blind op kunnen vertrouwen dat ramen en deuren goed zijn afgesloten.

Bij Lockhouse zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van (elektronisch) hang- en sluitwerk, wat kan bijdragen aan een optimaal gevoel van veiligheid. Wij adviseren u graag over een oplossing op uw maat. Een oplossing die functioneert als het er op aankomt!
Zorginstelling 2

Neem vrijblijvend contact met ons op

Voor elke bouwkundige beveiliging, de beste oplossing!