Advies op maat voor woningbouwverenigingen

Om het overzicht en de toegankelijkheid van al uw wooncomplexen te waarborgen, is een hele klus. De kans is groot dat uw woningbestand de afgelopen tientallen jaren is uitgegroeid tot een zeer omvangrijk bezit. Zo is er wellicht in het verleden sprake geweest van een of meerdere fusies of zijn bepaalde complexen afgestoten of juist toegevoegd aan uw portefeuille. Hoe houdt u de sluitsystemen van uw complexen dan overzichtelijk en betaalbaar?

Bij flatgebouwen en appartementencomplexen is er vaak sprake van sluitsystemen met centrale toegangsdeuren, die niet alleen toegankelijk moeten zijn voor bewoners, maar ook voor buurtbeheerders en uw afdeling bouwservice.
Woningbouwvereniging 1
Woningbouwvereniging 2
Tot zover is de toegangscontrole prima te overzien. Maar wat als ook leveranciers toegang moeten krijgen tot uw complexen? Dan wordt de toegangscontrole al een stuk gecompliceerder. Hoe gaat u om met:
  • Storingsmonteurs voor uw elektrotechnische installaties
  • Liftonderhoudsmonteurs
  • Nutsbedrijven
  • Containerservice en schoonmaakbedrijven
  • Thuiszorg organisaties
  • Brandweer
  • Etc.
Om een medewerker te belasten met de dagelijkse sleutelafgifte en –inname, is natuurlijk (bijna) niet te doen. We nemen ook aan dat uw voorkeur uitgaat naar eenmalige afspraken met bovengenoemde partijen. Om dan vervolgens nog achter uw sleutels aan te moeten… Dat kan makkelijker en efficiënter!

Zo kunt u ervoor kiezen uw leveranciers één sleutel te overhandigen, waarmee zij toegang hebben tot alle complexen die onder hun contract vallen. Daarnaast is het mogelijk om toegang te regelen via bijvoorbeeld pincodes of via de smartphone, toepassingen die (eenvoudig) op afstand te beheren zijn. 
Woningbouwvereniging 3
De specialisten van Lockhouse hebben diverse woningbouwverenigingen in hun portefeuille, voor wie zij zowel mechanische als elektronische sluitsystemen beheren. Met onze ervaring zijn we ook uw organisatie graag van dienst.

Door onze directe contacten met fabrikanten kunnen we op zeer korte termijn sleutels en cilinders leveren. Van diverse fabrikanten hebben we de apparatuur en onderdelen beschikbaar gekregen om uitbreidingen en vervanging van cilinders en sleutels in eigen beheer te kunnen uitvoeren.

We monitoren sluitsystemen goed op mogelijke slijtage, zodat er tijdig preventief onderhoud of vervanging plaatsvindt. Zo bent u verzekerd van een optimale beveiliging van uw wooncomplexen. We streven minimale storingen, tevreden bewoners en goed in te plannen werkzaamheden.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Voor elke bouwkundige beveiliging, de beste oplossing!