Advies op maat voor winkelketens

Veel winkelketens zullen zich hierin herkennen: door vandalisme of sabotage, kunt u uw deuren na sluitingstijd niet meer op slot draaien. Of erger nog: ’s ochtends, als uw winkelpersoneel uw winkel wil openen, blijkt dat dit niet mogelijk is. Zowel uw personeel als uw klanten staan in de kou, waardoor u omzet misloopt… 

De specialisten van Lockhouse zijn u in deze gevallen graag van dienst. Wij beschikken niet alleen over een eigen servicedienst, door onze landelijke contacten met slotenmakers is er altijd snel een monteur ter plekke om uw winkeldeuren te openen of sluiten en om reparatiewerkzaamheden uit te voeren aan het hang- en sluitwerk van ramen en deuren.
Winkelketens 1
Indien gewenst verzorgen we op korte termijn de levering van (certificaat)sleutels en sloten. Het beheren en opstellen van sluitsystemen en het ontwerpen van toegangscontrolesystemen op maat is ons vak!

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van elektronisch en mechanisch hang- en sluitwerk, weten we precies welke oplossingen wel en welke niet geschikt zijn voor uw situatie. We adviseren u graag vrijblijvend over een oplossing op maat, waaronder online en standalone sluitsystemen. Afhankelijk van uw wensen, doen wij u graag een aantal voorstellen.

Natuurlijk houden we er in ons advies rekening mee dat zo min mogelijk bouwkundige aanpassingen aan uw pand gedaan hoeven worden. Zeker wanneer uw pand een huurpand betreft, informeren wij u op voorhand uitgebreid over eventuele bouwkundige aanpassingen. Zo weet u precies wat de eventuele consequenties zijn van uw keuze, bij het beëindigen van uw huurcontract.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Voor elke bouwkundige beveiliging, de beste oplossing!