Advies op maar voor vereniging van eigenaren

eeft u problemen met de toegangsdeuren van uw appartementencomplex? Sluiten deze deuren niet goed? Of gaan ze juist met een noodgang dicht, wat zorgt voor geluidsoverlast en irritatie bij bewoners? Heeft u last van insluiping via de hoofdingang of bijvoorbeeld de parkeergarage en is er sprake van diefstal, bijvoorbeeld van elektrische fietsen en/of scootmobielen? Wilt u uw appartementencomplex en/of parkeergarage uit voorzorg beter beveiligen? Het kan! 

Lockhouse helpt u graag om de veiligheid van uw appartementencomplex te verbeteren. Naast het onderhoud aan ramen en deuren en het afstellen van uw deurdrangers, hebben wij diverse oplossingen in huis om uw gebouw voor bewoners toegankelijker te maken, maar tegelijkertijd beter af te sluiten voor onbevoegden. Dit doen we inmiddels voor meer dan honderd Verenigingen van Eigenaren (VvE’s).
Verenigingen van eigenaren 1
Verenigingen van eigenaren 2
Verenigingen van eigenaren 3
Verenigingen van eigenaren 4
Naar wens kunnen we via de intercom uw deuren elektronisch laten te openen en sluiten. Maar we kunnen ook het hang- en sluitwerk van uw toegangsdeuren dusdanig aanpassen, dat het binnendringen door te flipperen niet meer mogelijk is. Wel kunt u uiteraard veilig vluchten bij calamiteiten.

Zijn de bewoners van uw appartementencomplex minder mobiel en wilt u dat zij hun voordeur (optioneel) automatisch en op afstand kunnen openen? De specialisten van Lockhouse adviseren u graag en vrijblijvend over de mogelijkheden. Tevens kunnen we uw complex en uw appartementen toegankelijk maken voor hulpdiensten, mantelzorgers en de thuiszorg, zodat zonder tussenkomst van een sleutel, hulp verleend kan worden.

Ook voor het beheer van uw sleutelplan en het leveren van (certificaat)sleutels en cilindersloten bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze rechtstreekse contacten met fabrikanten, garanderen wij zeer korte levertijden en een snelle montage.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Voor elke bouwkundige beveiliging, de beste oplossing!