Beveiliging voor vakantie- en bungalowparken

én van de grootste uitdagingen op vakantieparken, is goed sleutelbeheer. Na de uitgifte is het altijd maar de vraag of u de (juiste) sleutels van uw huurders, schoonmaakbedrijven en andere dienstverleners terugkrijgt. Om dit goed te regelen en te controleren, is een heel karwei. Gelukkig zijn er vandaag de dag oplossingen voorhanden die het sleutelbeheer een stuk eenvoudiger maken.

Speciaal voor bungalowparken biedt Lockhouse afsluitbare sleutelringen. Deze ringen, met ieder een eigen ID nummer, zorgen ervoor dat alle sleutels van uw medewerkers of gasten aan hun sleutelring blijven. Enkel met een speciaal meegeleverde gereedschapsset zijn deze ringen te openen, om sleutels en/of tags uit te nemen of toe te voegen. Verlies van sleutels wordt hiermee tot een minimum beperkt.
Vakantiepark 1
Sleutelkasten
Voor een goed en overzichtelijk sleutelbeheer, zijn er diverse sleutelkasten of sleutelkluizen leverbaar. De meeste uitvoeringen kunnen worden uitgerust met een slot, passend op uw huidige sleutel of zijn te openen middels een codecombinatie.
Wilt u exact weten wie er op een bepaald tijdstip sleutels heeft meegenomen? Dan bieden wij hoogwaardige oplossingen met rapportagefuncties per email of sms-bericht. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Nooduitgangen en leveranciersingangen

Naast het onderhoud en de levering van sleutels en cilinders binnen uw sleutelplan, is Lockhouse gespecialiseerd in het hang- en sluitwerk van vluchtdeuren en nooduitgangen. We voeren deze deuren graag zelfsluitend en zelfvergrendelend uit, zodat u op het eind van de dag geen sluitingsronde meer hoeft te houden. Wordt uw organisatie in de nacht of vroege ochtend bevoorraad, dan bieden we diverse mogelijkheden voor selectieve toegang op gecompartimenteerde ruimtes, met een tijdelijk overbrugd alarmveld.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Voor elke bouwkundige beveiliging, de beste oplossing!