Advies op maat voor sportcomplexen

Of het nu gaat om een sportcomplex, zwembad of de verhuurde gymzaal van een school, het openbare karakter van deze gebouwen en de diversiteit aan gebruikers zorgt vaak voor grote uitdagingen voor de beheerder. Om de gebouwen goed af te sluiten voor onbevoegden maar tegelijkertijd toegankelijk te houden voor grote groepen (incidentele) gebruikers die op willekeurige tijdstippen komen en gaan, moet niet worden onderschat.

Goed sleutelbeheer en goede toegangscontrole vergen een behoorlijke discipline van zowel beheerders als gebruikers. Het liefs wilt u als beheerder op afstand een gebouw kunnen openen en afsluiten, maar of dit de gebruiksvriendelijkheid en gastvrijheid ten goede komt?
Sportcomplex 1
sportcomplex 2
Lockhouse biedt diverse oplossingen die sleutelbeheer en toegangscontrole van openbare gebouwen aanzienlijk vereenvoudigen. Zo bieden wij maatwerk CloudKey Concept oplossingen voor het openen en sluiten van alle (toegangs)deuren in uw accommodatie. De Cloudkey systemen zijn eenvoudig op afstand te beheren, via een afgeschermde webportal. In de portal kunnen gebruikers worden geautoriseerd voor permanente of tijdelijke toegang.
Door middel van een mobiele telefoonkoppeling, pincode of geprinte barcode krijgen gebruikers toegang tot de accommodatie, op een vooraf ingegeven tijdsprofiel. Dit alles zonder dat de gebruikers een fysieke sleutel ontvangen.

Indien gewenst kunnen we het periodiek en niet-gepland onderhoud uitvoeren aan alle deuren van de accommodatie. Tevens zorgen we ervoor dat uw (vlucht)deuren goed zijn afgesloten, maar wel naar behoren functioneren als het erop aankomt.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Voor elke bouwkundige beveiliging, de beste oplossing!