Advies op maat voor politie en deurwaarders

Is er een noodgeval? Wilt u een inval doen? Of wilt of moet u om een andere reden snel een woning kunnen betreden? Ook dan kunt u een beroep doen op Lockhouse. Op afspraak of in noodgevallen zijn wij snel ter plaatste om de deur vakkundig en snel voor u te openen. Onze specialisten zijn uitgerust met de beste (speciale) gereedschappen en hulpmiddelen om ramen en deuren in 99% van alle gevallen zonder schade te openen.
Politie en deurwaarders 1
Politie en deurwaarders 2
Voor het herstellen van inbraakschades, kunt u erop vertrouwen dat wij vakkundig, snel en accuraat verzorgen dat ramen en deuren (tijdelijk) weer goed afgesloten kunnen worden. Opvolgend kunnen we, indien gewenst, een gratis en vrijblijvend advies uitbrengen over de actuele staat van het hang- en sluitwerk. Indien gewenst dragen we zorg voor een goede bouwkundige beveiliging, afgestemd op de laatste ontwikkelen en beveiligingsrichtlijnen.

Heeft u hulp nodig bij inbraakpreventiebijeenkomsten of andere preventie-initiatieven? Lockhouse ondersteunt u graag met advies en demonstratiemateriaal.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Voor elke bouwkundige beveiliging, de beste oplossing!