Advies op maat voor kinderdagverblijven

Kinderdagverblijven staan onder druk. Investeringen blijven uit of worden zeer weloverwogen gedaan. Echter mag dit niet ten koste gaan van de veiligheid van het gebouw en… de kinderen. Lockhouse helpt u graag de veiligheid van uw kinderdagverblijven te vergroten, door toegangsdeuren elektronisch te vergrendelen. Een geruststellende gedachte voor zowel uw medewerkers als voor de ouders.

Door middel van een sleutel, tag of pasje kunt u ouders en verzorgers toegang geven tot uw kinderdagverblijf. Afhankelijk van het aantal ouders dat voor hun toegangspas, -tag of sleutel een borg betaalt, is uw investering minimaal of zelfs nihil. Met het bedrag afkomstig uit de betaalde borg kunt u bovendien aanpassingen aan de toegangsdeur uit laten voeren. In feite ‘betalen’ de ouders dus uw beveiligingssysteem. 
Kinderdagverblijf 1
Kinderdagverblijf 2
Kinderdagverblijf 3
Niet alleen de toegangscontrole van een kinderdagverblijf is belangrijk, maar ook bijvoorbeeld de vingerveiligheid. Deuren en peuters en kleuters vormen namelijk niet altijd een veilige combinatie. Lockhouse biedt hiervoor een oplossing in de vorm van antiklemstrips op deuren, zodat de peuters en kleuters ongestoord op onderzoek uit kunnen gaan, zonder met hun vingers tussen de deur kunnen komen. 

Borg betalen voor veiligheid van hun kroost, ouders en verzorgers hebben het er maar wat graag voor over.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Voor elke bouwkundige beveiliging, de beste oplossing!