Advies op maat voor installateurs en alarmbedrijven

Samen met u dragen wij graag zorg voor een complete beveiliging van het pand van uw klant. U bent verantwoordelijk voor het elektronische deel, wij dragen graag zorg voor de bouwkundige beveiliging. Want of het nu gaat om mechanisch of elektronisch hang- en sluitwerk, Lockhouse is van alle markten thuis. We hebben ruime ervaring in de branche en weten precies welke producten wel en niet toegepast kunnen worden op ramen en deuren van hout, aluminium, staal en kunststof.

Lockhouse voert haar bouwkundige beveiligingen uit conform de richtlijnen van het NBR, Politiekeurmerk Veilig Wonen of Borg.

Naast het standaard hang- en sluitwerk zijn we gespecialiseerd in elektronische vergrendelingen. Denk hierbij aan oplossingen met motorsloten, motorgestuurde meerpuntsluitingen, kleefmagneten, deurautomaten, elektrische sluitplaten, grendels en sleutelschakelaars. Deze artikelen worden door ons dagelijks verwerkt en zijn standaard uit voorraad leverbaar. 

Graag voorzien we, samen met u, uw klant van het juiste beveiligingsadvies. Wanneer we samen een totaal beveiligingspakket aanbieden, heeft u zeker een voorsprong op uw concullega’s.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Voor elke bouwkundige beveiliging, de beste oplossing!