Advies op maat voor bouwbedrijven

Uw bouwbedrijf is bezig met de aan- of verbouw van een woning en u wilt een goede oplossing kunnen bieden voor het afsluiten van de (tuin)deuren. U wilt cilindersloten kunnen leveren, die passen op de bestaande sleutel van het woonhuis van uw klant. Of u wilt hang- en sluitwerk kunnen aanbieden, als extra service bij uw verbouwingen. Lockhouse is u hierbij graag van dienst. Wij hebben korte lijnen met onze fabrikanten, waardoor we snel cilinders en sloten op maat kunnen leveren, veelal vanuit onze eigen werkplaats.
Bouwbedrijven 1
Heeft uw opdrachtgever behoefte aan elektronisch gestuurd hang- en sluitwerk, dat aangestuurd moet worden via een Domoticasysteem, tablet of smartphone? Geen probleem! Lockhouse heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met elektronische sloten, vingerscanners, pincodetableaus en andere systemen. Hierdoor kunnen wij u goed en merkonafhankelijk adviseren over het beschikbare aanbod. Indien gewenst verzorgen wij ook de montage, implementatie, onderhoud en service van de systemen, ook na de garantieperiode.

Schematisch overzicht Motormeerpuntslot SMG 41270 SKG*** + Motormeerpuntslot SMG 41270 AP SKG*** (met vluchtwegfunctie).

Is uw bouwbedrijf druk met de aanbouw, verbouw of nieuwbouw van een woning en wilt u zich niet bemoeien met de keuze van het hang- en sluitwerk en sierbeslag? In onze uitgebreide showroom in Valkenswaard kunnen uw klanten zelf hun sierbeslag en hang- en sluitwerk uitzoeken.

Indien gewenst ontvangt u van ons vervolgens een complete hang- en sluitwerkstaat met per deur de specificaties en de juiste bevestigingsmiddelen. U bent hierdoor verzekerd van een snelle afmontage op de bouwplaats. Tel uit uw winst!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Voor elke bouwkundige beveiliging, de beste oplossing!