Advies op maat voor bedrijven en kantoren

Een sluitplan of sluitsysteem wordt veelal toegepast in bedrijfsmatige omstandigheden, waar facilitair beheerders vaak met bossen sleutels rondlopen, die hen toegang geven tot de verschillende ruimtes in het pand. Dit is niet alleen erg onhandig, maar in veel gevallen ook niet veilig. Want wie de sleutelbos ontvreemd of vindt na verlies, heeft ineens toegang tot álle ruimtes van het (bedrijfs)pand, tenzij alle sloten in het pand vervangen worden.
Bedrijven en kantoren 1
Vandaag de dag zijn verschillende veiligheidsoplossingen voorhanden, die grote bossen sleutels overbodig maken. Een sluitplan of sluitsysteem maakt het bijvoorbeeld mogelijk om één persoon met één sleutel toegang te geven tot die ruimtes die voor hem van belang zijn. In geval van diefstal kan de sleutel eenvoudig gedecodeerd worden, waardoor inbraak wordt voorkomen.

Naast het plegen van regulier onderhoud aan het hang- en sluitwerk van uw ramen en deuren, beheren wij ook graag uw sluitplan of sluitsysteem. Door onze korte lijnen met diverse fabrikanten, kunnen we zeer snel cilinders en (certificaat)sleutels uit uw sleutelplan leveren. Op uw verzoek kunnen we zelfs een kopie van het sluitplan voor u opvragen, zodat u een goed inzicht heeft in de actuele stand van zaken. Is het originele certificaat zoekgeraakt? Geen probleem. Wij zorgen voor een nieuw exemplaar en laten, indien mogelijk, het oude certificaat blokkeren.

Goed beheer begint met een goede uitgifte en registratie van uw sleutels, tags en pasjes. Kijk hier voor een vrij aan te passen voorbeeld: uitgifte document voor sleutels, tags en pasjes.

Voldoen uw nooduitgangen aan alle wettelijke eisen? Wij brengen graag (vrijblijvend) uw bedrijfssituatie in kaart. Indien nodig, passen onze monteurs uw situatie graag voor u aan.

Overweegt u een toegangscontrolesysteem of wilt u uw ramen en deuren elektronisch kunnen afsluiten? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over kaartlees- of vingerscansystemen of voor een passend alternatief.
Er zijn uitstekende oplossingen voorhanden die, zonder hak- en breekwerk, in bestaande situaties kunnen worden toegepast. Lockhouse is op de hoogte van het actuele aanbod en de mogelijkheden en zorgt voor minimale aanpassingen aan uw (huur)pand.

Wij adviseren u graag over een oplossing op maat en dragen zorg voor de volledige implementatie en onderhoud van het systeem.

Een kleine greep uit de werkzaamheden die wij kunnen uitvoeren voor bedrijven en kantoren
  • Onderhoud aan hang- en sluitwerk
  • Beheren en onderhouden van uw sluitsysteem
  • Leveren van sleutels
  • Monteren van panieksloten voor nooddeuren
  • Implementeren en onderhouden van toegangscontrolesystemen
  • Leveren en monteren van elektronische sloten
  • Leveren en monteren van deurdrangers

Neem vrijblijvend contact met ons op

Voor elke bouwkundige beveiliging, de beste oplossing!